Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Rüyada cam kırıklarına basmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırığına basmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cama basmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada cam parçalarına basmak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada camlara basmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada camı kırık ev görmek bereketli işler yapılacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments