Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklarına basmak

Rüyada cam kırıklarına basmak

Rüyada cam kırıklarına basmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlığının bozulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına basmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada cam kırığına basmak zor durumların sona ereceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, bilgi sahibi olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarına basmak içinin de rahat edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalettir.

Rüyada camlara basmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulur.

Rüyada cama basmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam parçalarına basmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada camı kırık görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments