Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam parçalarına basmak

Rüyada cam parçalarına basmak

Rüyada cam parçalarına basmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam parçalarına basmak gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada cam parçalarına basmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçası görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cam parçaları görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada cam parçaları kusmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada ağzından cam parçası çıkarmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına delalettir.

Rüyada cam parçaları toplamak işini büyüteceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments