Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam parçalarına basmak

Rüyada kırık cam parçalarına basmak

Rüyada kırık cam parçalarına basmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine inanılır.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada cam parçalarına basmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçaları görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, güzel bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet eder.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işaret eder.

Rüyada kırık cam parçası görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Rüyada cam kırıklarına basmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments