Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cama basmak

Rüyada cama basmak

Rüyada cama basmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada cama basmak gördüyseniz:

  • Ailenizden veya komşu, akraba veya yakın çevre gibi kişilerin motivasyonu beklenmedik bir yardım sağlayabilir.

Rüyada camlara basmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada cam parçalarına basmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak bazı ortaklıklar kuracağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarına basmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırığına basmak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada cama basmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara basmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments