Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madalya kazanmak

Rüyada madalya kazanmak

Rüyada madalya kazanmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada madalya kazanmak gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada altın madalya kazanmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Rüyada madalya kazanmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın madalya görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş madalya görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada madalya takıldığını görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ticaretin açılacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş madalya takmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada madalya almak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gazi madalyası görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments