Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camın çatladığını görmek

Rüyada camın çatladığını görmek

Rüyada camın çatladığını görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada camın çatladığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada camın çatladığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada kulağının çatladığını görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarların çatladığını görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada alyansın çatladığını görmek başarılarının katlanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

Rüyada bardağın çatladığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerin çatladığını görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, canının sağ olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments