Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarların çatladığını görmek

Rüyada duvarların çatladığını görmek

Rüyada duvarların çatladığını görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada duvarların çatladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalettir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarların çatladığını görmek helal rızka kavuşacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek gülüp eğleneceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada yerin çatladığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine, umutların yıkılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments