Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyansın çatladığını görmek

Rüyada alyansın çatladığını görmek

Rüyada alyansın çatladığını görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hayırlı işe, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada alyansın çatladığını gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Rüyada alyansın çatladığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada alyansının çatladığını görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına inanılır.

Rüyada yerin çatladığını görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına inanılır.

Rüyada telefonun çatladığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağın çatladığını görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments