Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının çatladığını görmek

Rüyada kulağının çatladığını görmek

Rüyada kulağının çatladığını görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kulağının çatladığını gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada kulağının çatladığını görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardağın çatladığını görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet eder.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada yerin çatladığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada yüzüğünün çatladığını görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yumurta çatladığını görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevdiklerini de koruyacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada dişi çatlamak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada duvarların çatladığını görmek bol kazanç elde edileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments