Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulur.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına rivayet eder.

Rüyada duvarların çatladığını görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatladığını görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada alyansının çatladığını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments