Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun camının çatladığını görmek

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yeni bir yol tutulacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun camının çatladığını gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camın çatladığını görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada telefonun çatladığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek zevki sefa içinde olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına inanılır.

Rüyada göbeğin çatladığını görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada elinin çatladığını görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine alamet eder.

Rüyada binanın çatladığını görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments