Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağın çatladığını görmek

Rüyada bardağın çatladığını görmek

Rüyada bardağın çatladığını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada bardağın çatladığını gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada bardağın çatladığını görmek ün salacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğün çatladığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada yumurtanın çatladığını görmek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuklarının çatladığını görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Rüyada duvarların çatladığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, günahlarından tövbe etmeye, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada dişi çatlamak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalettir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments