Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin çatladığını görmek

Rüyada yerin çatladığını görmek

Rüyada yerin çatladığını görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, evlatların hayırsız çıkacağına, yol göstereceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kişiye hep umut olacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada yerin çatladığını gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Rüyada yerin çatladığını görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağının çatladığını görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına delalet eder.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek hasta ise şifa bulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, canını sıkılacağına işarettir.

Rüyada yumurtanın çatladığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün çatladığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada elinin çatladığını görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments