Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide kumar oynamak

Rüyada camide kumar oynamak

Rüyada camide kumar oynamak inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, keyifli sohbetler edeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada camide kumar oynamak gördüyseniz:

  • Sadece daha yaratıcı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada camide kumar oynamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yarınlarına inanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle kumar oynamak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kumar oynamak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, karlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kumarda kaybetmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok sevileceğine inanılır.

Rüyada kumar makinesi görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kumardan para kazanmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kötü sözler duylacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments