Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar oynamak

Rüyada kumar oynamak

Rüyada kumar oynamak mutluluğunun zedeleneceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, nimetin çoğalacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kumar oynamak gördüyseniz:

  • İş hayatınız hızlı şekilde ilerliyor, imajınız güçleniyor ya da yıldızınız parlıyor.

Rüyada ölüyle kumar oynamak kafasının da rahat edeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Rüyada kumar oynamak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide kumar oynamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kumar görmek maddi çıkmazların biteceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kumar borcu görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments