Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumarda kaybetmek

Rüyada kumarda kaybetmek

Rüyada kumarda kaybetmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada kumarda kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kumarda para kaybetmek üzüleceğine ve yıpranacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kumarda kaybetmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kumar oynayan görmek atılan adımların zarar getireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada ölüyle kumar oynamak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumar makinesi görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kumardan para kazanmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada kumar kazanmak her şeyin gönlünce olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments