Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar makinesi görmek

Rüyada kumar makinesi görmek

Rüyada kumar makinesi görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kumar makinesi gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Rüyada kumar makinesi görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumarda kaybetmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumarda kazanmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, büyüleyeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle kumar oynamak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments