Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumardan para kazanmak

Rüyada kumardan para kazanmak

Rüyada kumardan para kazanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulur.

Rüyada kumardan para kazanmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kumardan para kazanmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, karanlıkların aydınlanacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumar kazanmak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumarda kazanmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kumarda para kaybetmek o kimselerden menfaat göreceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments