Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumar oynayıp kaybetmek

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işarettir.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kumar oynarken görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, çok zarar göreceğine, çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kumar oynayan görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Rüyada birini kumar oynarken görmek ferahlığa çıkılacağına, ona göre davranacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada kumar oynayıp para kazanmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine yorulur.

Rüyada kumarda kaybetmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumarda para kaybetmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments