Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına yorulur.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada başkalarının kumar oynadığını görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kumar oynadığını görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, fakirlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kumar oynadığını görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada babasının kumar oynadığını görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına delalet eder.

Rüyada kumar görmek anne baba duaları alınacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işlerin devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments