Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle kumar oynamak

Rüyada ölüyle kumar oynamak

Rüyada ölüyle kumar oynamak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle kumar oynamak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölüyle kumar oynamak para ve zaman ayıracağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada camide kumar oynamak iyi hissedileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işarettir.

Rüyada kumar oynamak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kumar oynadığını görmek kötü haberler alacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kumardan para kazanmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumarda kaybetmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments