Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami temeli görmek

Rüyada cami temeli görmek

Rüyada cami temeli görmek kindar olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yardım edeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada cami temeli gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada cami temeli atmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada cami temeli görmek rızkının genişleyeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına inanılır.

Rüyada temel taşı görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada ev temeli görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temel görmek iş hayatında zarar edileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada evin temelini kazmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

Rüyada temel reis görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments