Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan el sallamak

Rüyada camdan el sallamak

Rüyada camdan el sallamak iş yerinde çok zarar edileceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada camdan el sallamak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Rüyada camdan el sallamak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine el sallamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine el sallamak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye el sallamak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine işarettir.

Rüyada gemiye el sallamak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada arabadan el sallamak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada elinde mendil sallamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments