Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine el sallamak

Rüyada ölmüş birine el sallamak

Rüyada ölmüş birine el sallamak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ağır günler geçireceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, karalar bağlayacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine el sallamak gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada başbakana el sallamak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine el sallamak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulur.

Rüyada birine el salladığını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabadan el sallamak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına inanılır.

Rüyada gemiden el sallamak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine yorulur.

Rüyada pencereden el sallamak adaletin geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine delalettir.

Rüyada balkondan el sallamak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde mendil sallamak işlerin günden güne kötüleşeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments