Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye el sallamak

Rüyada sevgiliye el sallamak

Rüyada sevgiliye el sallamak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye el sallamak gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye el sallamak çok büyük miktarda para kazanacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada başbakana el sallamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada birine el sallamak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birine el sallamak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde mendil sallamak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan el sallamak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el salladığını görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments