Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabadan el sallamak

Rüyada arabadan el sallamak

Rüyada arabadan el sallamak büyük bir parasızlık yaşanacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, borçlarının azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabadan el sallamak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı canlı tutmanız yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada arabadan el sallamak işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kazancını çoğaltacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Rüyada otobüse el sallamak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gemiye el sallamak kazancının eksilmeyeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölüye el sallamak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada gemiden el sallamak şansın yaver gideceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye el sallamak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hedeflere ulaşamayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada birine el sallamak üzerindeki kötü imajı sileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Rüyada elinde mendil sallamak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments