Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine el sallamak

Rüyada sevdiğine el sallamak

Rüyada sevdiğine el sallamak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine el sallamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Rüyada sevdiğine el sallamak her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet eder.

Rüyada gemiye el sallamak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak kâbus gibi günlerin geleceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada birine el sallamak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan el sallamak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafasının karışacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye el sallamak bunun kendisi için büyük şans olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada el sallamak zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerine el sallamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments