Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye el sallamak

Rüyada gemiye el sallamak

Rüyada gemiye el sallamak kötü günlerin arkada kalacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, sorunlarının yakında biteceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiye el sallamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada gemiden el sallamak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, durulacağına delalet eder.

Rüyada gemiye el sallamak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işarettir.

Rüyada el sallamak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye el sallamak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine el sallamak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerine el sallamak işlerini yoluna koyacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birine el sallamak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments