Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde mendil sallamak

Rüyada elinde mendil sallamak

Rüyada elinde mendil sallamak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, hayırlı haberler duyacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada elinde mendil sallamak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Rüyada elinde mendil sallamak verdiği emeklerin boşa gideceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Rüyada beyaz mendil sallamak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mendil sallamak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, borçlarını bitireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye el sallamak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, mal edineceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada camdan el sallamak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye el sallamak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada başbakana el sallamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölüye el sallamak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments