Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan asansör görmek

Rüyada camdan asansör görmek

Rüyada camdan asansör görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan asansör gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Rüyada camlı asansör görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada camdan asansör görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada cam asansör görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, birçok engelin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada asansörden düşen birini görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada asansörden aşağı düşmek hayat düzeninin alt üst olacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işarettir.

Rüyada dar bir asansöre binmek emeklerinin karşılığını alacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle çıktığını görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments