Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam asansör görmek

Rüyada cam asansör görmek

Rüyada cam asansör görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada cam asansör gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada camlı asansör görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret eder.

Rüyada cam asansör görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camdan asansör görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Rüyada eski asansöre binmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla asansöre binmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına yorulur.

Rüyada dar asansörde kalmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada asansörün boşluğuna düşmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments