Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden aşağı düşmek

Rüyada asansörden aşağı düşmek

Rüyada asansörden aşağı düşmek çirkin iftiralara uğrayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sorunların çözüm bulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı düşmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek işlerin sürekli artacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörden aşağı inmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments