Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden düşen birini görmek

Rüyada asansörden düşen birini görmek

Rüyada asansörden düşen birini görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada asansörden düşen birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Rüyada asansörden düşen birini görmek planların tutmayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin asansörden düştüğünü görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine yorulur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek yorulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansör düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, tatsızlık olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün düştüğünü görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada asansör düşerken görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments