Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camlı asansör görmek

Rüyada camlı asansör görmek

Rüyada camlı asansör görmek varlık içinde yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada camlı asansör gördüyseniz:

  • Heyecanlı programlar ya da tatil planları yapabilir veya stresinizi azaltmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada cam asansör görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada camlı asansör görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada camdan asansör görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle asansöre binmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane asansörüne binmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve kaçmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, manevi olarak da yıpranacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör çıkmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle çıkmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments