Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde sıkıştığını görmek

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörde sıkıştığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Rüyada asansöre sıkıştığını görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansöre sıkışmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansör sıkışmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, geriye doğru gideceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörde sıkışmak çok günah işleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet eder.

Rüyada el sıkışmak torunlarına dahi yeteceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments