Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle çıktığını görmek

Rüyada asansörle çıktığını görmek

Rüyada asansörle çıktığını görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalettir.

Rüyada asansörle çıktığını gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle çıktığını görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle yukarı çıktığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörün indiğini görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada asansöre sıkıştığını görmek huzurlu günlerin geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada asansör düştüğünü görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Rüyada asansörlü ev görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada asansöre bindiğini görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments