Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hoşluk içinde olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak büyük zararlara uğrayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek ortaya bazı projeler koyacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, yanlış anlaşılacağına, mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments