Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan aşağı atlamak

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak işlerin sürekli büyüyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına inanılır.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, maddi zarara uğrayacağına, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments