Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini asan birini görmek

Rüyada kendini asan birini görmek

Rüyada kendini asan birini görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada kendini asan birini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleri tek başına değil, güvendiğiniz bazı kişilerle yapmanızda fayda var.

Rüyada elinde asa görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, bolluğun sürekli olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada kendini asan birini görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine inanılır.

Rüyada asa tutmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayır duaları alacağına, yaşam tecrübesi edineceğine inanılır.

Rüyada asa almak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına delalet eder.

Rüyada asansorde mahsur kalmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına delalettir.

Rüyada kendini asan kadın görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada çamaşır asanı görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments