Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sihirli asa görmek

Rüyada sihirli asa görmek

Rüyada sihirli asa görmek adaletin geleceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalettir.

Rüyada sihirli asa gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Rüyada sihirli asa görmek sıkıntılarının daha da artacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada asansorle dusmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, her zaman neşeli olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet eder.

Rüyada asa almak hayatın belli bir düzene oturacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sihirli lamba görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada sihir büyü görmek asil kimselerden çıkacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet eder.

Rüyada alaaddinin sihirli lambasını görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini asan kadın görmek makamından olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada sihirli taş görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, hastalıktan şifa bulmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments