Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asa yapmak

Rüyada asa yapmak

Rüyada asa yapmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada asa yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir.

Rüyada asa yapmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde asa görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır asanı görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini asan adam görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini asan kadın görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, en küçük sorunda parlayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sihirli asa görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın asa görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kapanan kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansorle dusmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments