Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cama perde asmak

Rüyada cama perde asmak

Rüyada cama perde asmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ismini herkese duyuracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, geçim derdi yaşamayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cama perde asmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada cama perde asmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz perde asmak sağlığın bozulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kazancı arttıracağına tabir olunur.

Rüyada perde yıkayıp asmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına inanılır.

Rüyada perde asmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine perde asmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve perde asmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni eve perde asmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tül perde asmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments