Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam silerken görmek

Rüyada cam silerken görmek

Rüyada cam silerken görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, onlara değer vereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada cam silerken gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Rüyada cam sil görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini cam silerken görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada cam silerken düşmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet eder.

Rüyada cam silen birini görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada silinmiş cam görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, giden birinin geri döneceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işaret eder.

Rüyada cam silen kadın görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam sileni görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silerken görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, yetki ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments