Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam silerken düşmek

Rüyada cam silerken düşmek

Rüyada cam silerken düşmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bol bol moral depolanacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silerken düşmek gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Rüyada cam silerken düşmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada silinmiş cam görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada cam sil görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini cam silerken görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada cam silen kadın görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, huzuru yakalayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam silerken görmek zor zamanların sona ereceğine, elinin de bollaşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silindiğini görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam sileni görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments