Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam silen birini görmek

Rüyada cam silen birini görmek

Rüyada cam silen birini görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam silen birini gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Rüyada cam silindiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini cam silerken görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam silen kadın görmek zenginliği bulacağına, kendi işini açacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam silerken görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam sil görmek tartışmaların sona ereceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada cam silerken düşmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kazancını artıracağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam silen birini görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada silinmiş cam görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments