Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini cam silerken görmek

Rüyada birini cam silerken görmek

Rüyada birini cam silerken görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini cam silerken gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada cam silerken düşmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına inanılır.

Rüyada cam silindiğini görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada cam sileni görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada cam silen birini görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Rüyada silinmiş cam görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini cam silerken görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada cam sil görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam silen kadın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments