Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sil görmek

Rüyada cam sil görmek

Rüyada cam sil görmek çok eğleneceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yüzünün kızaracağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada cam sil gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada cam silerken düşmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işaret eder.

Rüyada cam silen birini görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada birini cam silerken görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, gülen yüzünün de solacağına, sağlam bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada cam silerken görmek zenginliği bulacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada cam silen kadın görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, el açmayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada cam sil görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalettir.

Rüyada cam sileni görmek sağlıklı bir kişi olmaya, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada cam silindiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments