Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam sileni görmek

Rüyada cam sileni görmek

Rüyada cam sileni görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada cam sileni gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Rüyada cam sileni görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada cam silen kadın görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini cam silerken görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Rüyada cam silen birini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silinmiş cam görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada cam silerken düşmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada cam sil görmek eşlerin ayrılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam silerken görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments