Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silinmiş cam görmek

Rüyada silinmiş cam görmek

Rüyada silinmiş cam görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Rüyada silinmiş cam gördüyseniz:

  • İlerlemenizi hızlandıran veya hayatınızı kolaylaştıran önerilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada birini cam silerken görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silerken görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam silen kadın görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, bir araya geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam silerken düşmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, alim ve bilge insan olacağına inanılır.

Rüyada silinmiş cam görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam silen birini görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam silindiğini görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine inanılır.

Rüyada cam sileni görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments